1 kommentar

Serieteket: Återkomsten 15/8

Varmt välkommen tisdag 15 augusti när Serieteket tillsammans med syskonbiblioteken TioTretton, Film & Musik och Skönlitteratur & Konst, nyöppnar i helt ombyggda lokaler!

Under alldeles för många månader har Serieteket varit stängt på grund av renovering. Trots 20-årsjubileum, arbete i småfilialer och arrangemanget av Stockholms Internationella Seriefestival under stängtperioden har vi saknat närvaron av ett fysiskt seriebibliotek. Men nu är vi tillbaka! Portarna slås upp klockan 13.00 på tisdag! Massor med nya serier och konstböcker, ny litteratur, film och musik.

Hålltider tisdag 15/8:
13.00: Musik av Emblakvartetten.
13.30: Invigningstal av Roger Mogert, stadsbyggnads – och kulturborgarråd, Benny Fredriksson, VD Kulturhuset Stadsteatern och Åsa Mårtensson, Litteratur- och bibliotekschef Kulturhuset Stadsteatern, som följs av sång med GET UP Soul Choir.
16.00: Vernissage för ”Nya Norrland” – en serieutställning av Mats Jonsson. Bokförsäljning och signering med Mats Jonsson.
17.00: Scensamtal med Mats Jonsson. Moderator: Maja Åström.

För vuxna finns en unik chans att komma in och titta på TioTrettons nya lokaler, fram till 15:00 är det öppet för alla, efter det gäller vuxengränsen .

Varmt välkommen!

En kommentar på “Serieteket: Återkomsten 15/8

  1. […] är det dags att lämna över stafettpinnen till nästa tecknare – lagom till nyöppningen 15/8 har  Joanna Hellgren skapat två fantastiska bilder som kommer att representera oss […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: