Lämna en kommentar

24/4: Tillfällig bibbla och Ghost in the Shell!

Serieteket har fortfarande stängt på grund av renovering och öppnar inte åter förrän den 15 augusti. Men det hindrar oss inte från att bedriva både bibliotek- och programverksamhet fram till dess. 

På måndag den 24 april klockan 11.00 öppnar den tillfälliga lokalen Bibliotek Underlandet på Kulturhuset Stadsteaterns bottenvåning! Serieteket samt biblioteken Skönlitteratur och Konst, Film och Musik och TioTretton öppnar gemensamt upp ett begränsat bestånd. Serieteket erbjuder framför allt sina nyinköpta serier samt serier av gästerna på årets upplaga av Stockholms Internationella Seriefestival (som går av stapeln 20–21 maj) för utlåning. Bibliotek Underlandet kommer att ha öppet en bit in i juli.

Samma kväll, klockan 18.30–20.45 presenterar Klarabiografen och Serieteket filmen Ghost in the Shell med Scarlett Johansson i huvudrollen. Biovisningen inleds med en halvtimmes samtal kring mangaförlagan och dess skapare Masamune Shirow. Presentationen hålls av Jeff Eklund från Mangakai, Sveriges äldsta förening för manga och anime. Biljetter går att köpa och förboka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: