1 kommentar

Stockholms Internationella Seriefestival 2015: Borden som kom och försvann!

Stockholms Internationella Seriefestival [SIS] går av stapeln den 9–10 maj i år (plus förarrangemang). Som vanligt så är festivalens centrum seriemässan Small Press Expo [spx], där fanzinister, förlag, föreningar, butiker och andra ställer ut och säljer sina alster.

Seriemässa i Hörsalen. Bild: Makan E-Rahmati

Small Press Expo i Hörsalen på Stockholms Internationella Seriefestival. Bild: Makan E-Rahmati

I fredags släppte vi borden och monterplatserna för alla utställare och försäljare att boka. Vi gick ut med det på Kulturhuset Stadsteaterns officiella webbplats, på Facebook och Twitter. Och mejlade även alla förra årets utställare om det. Vi hann inte skriva ett inlägg här på Serieteketbloggen, men tänkte att det kan vi väl göra på måndag.

Vad vi bedrog oss.

Samtliga bord och monterytor gick åt på några futtiga timmar. Trycket och intresset har aldrig varit så stort och vi måste erkänna att vi är lite tagna på sängen över det. Detta är naturligtvis mycket glädjande för festivalen. Mindre glada blir väl de som brukar boka bord och som är vana vid att kunna göra det åtminstone under en veckas tid.

Ville du boka en plats men missade chansen i fredags? Du behöver inte förtvivla alldeles fullständigt. För loppet är inte helt kört ännu. Vi föreslår ett av följande tre alternativ:

1. Hitta någon att dela bord med! Vår vän Staffan Dahlberg som tillhandahåller webbplatsen seriefestivalen.se (inte officiell festivalsajt, men han håller kontinuerlig kontakt med oss) har ordnat en tjänst där man kan hitta en bordspartner.
2. Ställ dig på väntelistan! Vi ser nu över möjligheterna att föra in nya bordsplatser i systemet. Kontakta oss på bordsbokningspx@gmail.com om du vill stå på reservlistan.
3. Håll utkik på bokningssajten! Ibland händer det att bokade bord inte betalas och de återgår då in i systemet. Så håll kontinuerlig koll här!

SIS15prello

Bild av Lina Neidestam. Den officiella festivalbilden kommer nu under veckan.

Så fort vi får veta någonting mer om möjligheterna lägger vi upp informationen här, på Facebook och på Twitter.

PS. Under nästa vecka kommer mer information om festivalens program. Och vi offentliggör den fantastiska festivalbilden tecknad av Lina Neidestam. Var här eller var fyrkantig!

 

Festivalledningen

En kommentar på “Stockholms Internationella Seriefestival 2015: Borden som kom och försvann!

  1. Ser riktigt mycket fram emot festivalen och att få se den officiella festivalbilden! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: