Lämna en kommentar

Serietekets julkalender lucka 16: Krampus!

För tredje året i rad bjuder Serieteket på en julkalender bestående av filmer och filmklipp, kuriositeter, roligheter och dumheter från seriernas, teckningskonstens och animationens mångfasetterade värld. En lucka varje dag fram till julafton.

Krampus On Infinite Earths

På siten Comics Alliance har man en pågående serie där olika serieskapare tolkar och parodierar klassiska serieomslag. Här ovan syns Nate Bellegardes blinkning mot ett av 80-talets mest minnesvärda sådana, George Perez hårda illustration till Crisis on Infinite Earths #7. Läs mer om den dramatiska historien bakom omslaget här och mer om den fascinerande Krampusgestalten här!

Och luckan skulle förstås inte vara komplett utan entusiasmerande rörliga bilder. Håll till godo:

Anders Lundgren

Upphovsrätt: Serieteket äger inte de filmklipp och bilder som visas här utan tillhandahåller enbart länkar till YouTube och liknande sidor. Vi har länkat till klipp och bilder som vi tror A: är upplagda av upphovsrättsinnehavare, eller B: finns på webben med upphovsrättsinnehavarens överseende, s.k. ”fair use” el likn. Om du är rättighetsinnehavare av ett klipp eller bild som vi lagt upp men inte vill att det ska synas på webben, kontakta oss så tar vi bort länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: