Lämna en kommentar

Serietekets julkalender lucka 11: Santa Claus Conquers the Martians!

För tredje året i rad bjuder Serieteket på en julkalender bestående av filmer och filmklipp, kuriositeter, roligheter och dumheter från seriernas, teckningskonstens och animationens mångfasetterade värld. En lucka varje dag fram till julafton.

Santa vs Martians Lobby

Nästa torsdag 18/12 avrundar vi Serietekets filmklubb 2014 i stor stil med en visning av knäppa klassikern Santa Claus Conquers the Martians (Nicholas Webster 1964) i Klarabiografen klockan 18:30. Visningen presenteras i samarbete med Njutafilms och SF Bio. I vanlig god ordning är det gratis och biljetter finns att hämta i Serietekets disk, Kulturhuset Stadsteatern våning 2.

Mars har problem. Den växande generationen brister i effektivitet och inlärning då de charmats av tv-utsändningar från planeten jorden och dess berättelser om Jultomten som kommer med klappar varje år. Ledarskiktet har olika idéer om hur krisen bör hanteras men man landar till sist i att det enda raka är att kidnappa Jultomten. Gissa om deras plan får önskad effekt! Se trailer för filmen härnedan:

Njutafilms står bland mycket annat även bakom festivalen Monsters of Film. Efter en mycket lyckad upplaga under hösten kommer de nu tillbaka med en Christmas Horror Night 20 december. Läs mer om evenemanget och skaffa biljetter här!

Anders Lundgren

Upphovsrätt: Serieteket äger inte de filmklipp som visas här utan tillhandahåller enbart länkar till YouTube och liknande filmsidor. Vi har länkat till klipp som vi tror A: är upplagda av upphovsrättsinnehavare, eller B: finns på webben med upphovsrättsinnehavarens överseende, s.k. ”fair use” el likn. Om du är rättighetsinnehavare av ett klipp som vi lagt upp men inte vill att det ska synas på webben, kontakta oss så tar vi bort länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: