Lämna en kommentar

Seriejunta på Serieteket: Åsa Grennvall

seriejunta_sned_linda_gustafssonNu är det dags att dra igång en ny programserie på Serieteket.

Alla handarbetsintresserade serieälskare bjuds in till Seriejunta i Serieteket en lördag i månaden med start den 15 november.
Till Seriejuntan kommer olika serietecknare, som även pysslar med olika slags handarbete jämte sitt serieskapande, att bjudas in och berätta om sina alster och sitt handarbete jämte serieskapandet.

Vid första tillfället har Åsa Grennvall bjudits in att medverka. Åsa besöker oss och berättar hur hon går tillväga i sitt handarbete, berättar om likheter och olikheter mellan de kreativa sidorna hos handarbetet jämfört med serieskapandet och hur hon jobbar parallellt med såväl serieskapande som olika typer av handarbete. Åsa kommer även ha med sig sina alster och visa för oss.

livetärlångt_åsa_grennvall

Vi räknar med att börja klockan 14.00. Efter att Åsa berättat för oss om sitt handarbetsliv får de som vill gärna stanna kvar i biblioteket fram till stängning klockan 17.00, pyssla, fika och snacka.

Så ta med ditt handarbete (om du har något) eller kom hit och få inspiration att påbörja ett projekt! Inga förkunskaper krävs utan vi sitter ner kring ett bord, samtalar och pysslar. Det kommer finnas verktyg att låna här, om du bara vill prova på.
I god juntatradition dricker vi en hel del  kaffe och/eller te också. I normala fall är det ju inte tillåtet att inta dryck i biblioteket, men det är ju onekligen svårt att ha en ordentlig junta utan fika, eller hur?

Seriejuntan riktar sig till människor i övre tonåren och vuxna och är gratis, såklart.
Vill du redan nu ta en titt på vad Åsa gjort och gör i handarbetsväg – ta en titt på hennes Tumblr.

Välkomna in i pysselvärmen i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: