Lämna en kommentar

Serietekets julkalender lucka 19: Rapport från den röda planeten II

Kopplingar mellan planeten Mars och julfirandet har gjorts en och annan gång men aldrig med så galet resultat som i Santa Claus Conquers the Martians från 1964. Hur ska det gå för jordens barn när Tomten blir kidnappad av folk från yttre rymden? Vi har den stora äran att kunna presentera filmen i sin helhet. Pröva att fira in julen som filmskaparen John Waters! Enligt uppgift kollar han in detta varje år för att komma i stämning.

Serietekets julkalender 2013 serverar filmer och filmklipp, kuriositeter, roligheter och dumheter från seriernas, teckningskonstens och animationens mångfasetterade värld. En lucka varje dag fram till julafton.

Upphovsrätt: Serieteket äger inte de filmklipp som visas här utan tillhandahåller enbart länkar till YouTube och liknande filmsidor. Vi har länkat till klipp som vi tror A: är upplagda av upphovsrättsinnehavare, eller B: finns på webben med innehavarens överseende, s.k. ”fair use”. Om du är rättighetsinnehavare av ett klipp som vi lagt upp men inte vill att det ska synas på webben, kontakta oss så tar vi bort länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: