Lämna en kommentar

Serietekets julkalender lucka 9: Scary Christmas!

Julen kryper närmare och barn med tindrande ögon vill ha sina efterlängtade klappar. Dagens animerade pärla höjer ett varnande finger – ta det försiktigt med önskningarna.

Spanske 3D-animatören Rodrigo Blaas har tidigare arbetat för Pixar och med några av deras mest populära och familjevänliga filmsuccéer. Här gör han något helt annat. Det börjar en vacker vinterdag i ett snöigt Barcelona. Men det är inte utomhustemperaturen som åstadkommer kalla rysningar längs ryggraden.

”Alma” betyder för övrigt ”själ” på spanska.

Kom gärna in till Serieteket och vår grannbibbla Bibliotek Film & Musik och kolla in vår gemensamma hylla med böcker om animerad film.

Serietekets julkalender 2013 serverar filmer och filmklipp, kuriositeter, roligheter och dumheter från seriernas, teckningskonstens och animationens mångfasetterade värld. En lucka varje dag fram till julafton.

Upphovsrätt: Serieteket äger inte de filmklipp som visas här utan tillhandahåller enbart länkar till YouTube och liknande filmsidor. Vi har länkat till klipp som vi tror A: är upplagda av upphovsrättsinnehavare, eller B: finns på webben med innehavarens överseende, s.k. ”fair use”. Om du är rättighetsinnehavare av ett klipp som vi lagt upp men inte vill att det ska synas på webben, kontakta oss så tar vi bort länken!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: