Lämna en kommentar

Sommarens stora kulturquiz 29/8

Om mindre än en vecka firar vi av sommaren på Kulturhustaket. De tre vuxenbiblioteken i Kulturhuset – Serieteket, Bibliotek Film&Musik och Bibliotek Plattan – bjuder in till frågesportsbaluns på taket. Testa dina kunskaper inom litteratur, konst, serier, musik och film i ett audiovisuellt klurighetsspektakel. Högt blandas med lågt och ännu lägre. Avnjut några glas öl, rosévin eller annan valfri dryck under tiden. Restaurangen/kafét har förstås öppet!

Kulturquizbild_sto

Frågorna ställs med hjälp av livemusik, teaterimprovisationer, dansnummer och mycket mer. Liveteckning av Sara Olausson (”Loranga”, Hjälp!” m.m.)

Ingen kan allt men alla kan något. Störst chans att vinna har ett blandat lag med koll på olika delar av kultursfären, från Rambo till Rimbaud, från Fantomen till Operan. Med detta sagt kan vi tillägga att klurighet ofta lönar sig mer än detaljkunskaper.

Antal tävlande per lag: minst 1, max 5. Kom i god tid för att vara garanterad en sittplats. För att få en uppfattning om antal deltagare är vi oerhört tacksamma om du slänger iväg ett mejl i förväg till info.bibliotekplattan@stockholm.se 

Quizmasters: Luttrade bibliotekarier.
Sidekicks: Sprudlande kulturkoftor.
Priser: Självklart!
Plats: Kulturhustaket, Kulturhuset våning 5
18.30–19.00: Lagbildning
19.00–21.00: Quiz
Fri entré!

Tips: Oftast gassar solen på taket. Någon gång regnar det, men vi kör våra program ändå. Om du vill kan du köpa en regnponcho för 10 kronor.

Varmt välkomna!

Kulturquiz2013K1_Sto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: