1 kommentar

Seriegatan på Världens längsta bokbord 18/8

Stockholms Kulturfestival avslutas traditionsenligt med Världens längsta bokbord på Drottninggatan söndagen den 18 augusti. För sjätte året i rad står Serieteket med vänner bakom ”Seriegatan”, ett antal bord där butiker, föreningar och serietecknare samlas, säljer serier och bjuder på evenemang. Serieteket erbjuder utgallrade låneböcker till fyndpriser!

Seriegatan

OBS! Ändrad plats! Vi kommer i år att hålla till utanför Kulturhusets entré på Sergels Torg! Inte uppe på Drottninggatan som tidigare angivits!

Försäljare på Seriegatan inkluderar i år Serieteket, Seriefrämjandet Stockholm, ankistförbundet NAFS(k), seriebutiken Comics Heaven, podcastgruppen och seriebutiken Hög av serier, samt tecknaren Tomas Antila (den sistnämnde just nu aktuell med en utställning på Stockholms Stadsbibliotek).

15.00: Stockholm i Serier – stadsvandring
Seriefrämjandets Ola Hammarlund leder sin populära stadsvandring med nedslag i miljöer från de tecknade seriernas Stockholm.
Avgång från Seriegatan klockan 15.00.
Pris 20 kr för vuxna, gratis för alla under 15 år.
Biljetterna finns att köpa i Kulturdirekts infodisk i Kulturhuset från och med lördagen den 10:e augusti. Infodisken tar ej emot kontanter utan hanterar enbart kortbetalning. Kulturdirekts infodisk finns på plan 0, i Kulturhuset, Sergels torg. Öppettider: Måndag–Fredag 11.00–18.00, Lördag–Söndag 11.00–16.00

.
Biljetterna kommer även att kunna köpas på plats vid Seriegatan under dagen och vid stadsvandringens start.

Serietekets utgallrade böcker
Vad beträffar Serietekets egen del av Seriegatan har vi gallrat ut mängder av böcker, vilket alla bibliotek (tyvärr) måste göra ibland, och dessa säljer vi hela dagen. Både olästa och begagnade serier för vrakpriser. Vi garanterar att det finns ett flertal fynd i högarna. Och det bästa av allt – priserna går stadigt ner!
Klockan 11.00-12.00 kostar (nästan) allt på Serietekets bord 20 kr/bok
Klockan 12.00-14.00 har priset gått ner till 10 kr/bok
Klockan 14.00-16.00: 5 kr/bok
Och den sista timmen, klockan 16.00-17.00, är priset fantastiska 1 kr/bok!

Vi lägger dessutom inte upp alla böcker från början, så nya fynd kan tillkomma hela tiden. Ni blir helt enkelt tvungna att hänga vid vårt bord dagen lång och hugga det ni vill ha!I samarbete med Kulturfestivalen.

En kommentar på “Seriegatan på Världens längsta bokbord 18/8

  1. […] till världens längsta bokbord på Drottninggatan, och självklart gjordes även ett besök på Seriegatan. Jag brände 50 spänn på det här […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: