2 kommentarer

Free Comic Book Day 4/5

Serieteket och Hög av Serier firar Free Comic Book Day med serier, musik och häng. Butiken prempa.nu säljer serier till fyndpriser och alla som handlar får extra gratis serier. Dessutom: Cosplay-bonus! Alla som klär ut sig får helt gratis serier!

The Abominable Showman och Fred209 kommer att vända plattor med hänryckande rytmer och melodier. Så kom och häng med oss och köp, få, byt eller låna serier!

FCBD

Free Comic Book Day är en tradition instiftad av den nordamerikanska serietidningbranschen. En gång om året delar serieförlag och handlare ut gratis serietidningar för att locka nya läsare. Sedan några år tillbaka finns traditionen även i Stockholm.

Serieteket är ett prisvinnande seriebibliotek i världsklass. Hög av serier är Sveriges största podcast för tecknade serier, deras onlinebutik heter prempa.nu.

Vi firar högtiden tillsammans med seriebutikerna Comics Heaven (10–18) och Staffars serier (11–15) så du bör ta hela rundan i staden för att ta del av allt gratisgodis. Läs mer om deras firande genom att följa länkarna.

Plats: Serieteket Kulturhuset våning 2
Tid: Lördag 4 maj kl 13–16

I samarbete med Hög av serier

2 kommentarer på “Free Comic Book Day 4/5

  1. […] Nedan följer lite nyheterna ni kan komma förbi och låna till exempel i samband med att ni firar Free Comic Book Day imorgon. Välkomna till Serieteket där varje dag är […]

  2. […] Lördag den 2 maj är det dags för det som i staterna kallas Free Comic Book Day då de amerikanska serieförlagen under en dag erbjuder sina läsare en uppsjö av gratistidningar och seriebutikerna slår på stort med mycket kringarrangemang. Vill man njuta av detta festliga spektakel i Sverige så är det Stockholm som gäller där Serieteket tillsammans med det eminenta podcastgänget Hög av serier arrangerar den svenska motsvarigheten i Serietekets lokaler i Kulturhuset och är man inte nöjd med detta så kan man även besöka seriebutikerna Comics Heaven och Staffars serier som också deltar i arrangemanget. För mer information kolla här. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: