Lämna en kommentar

SIS13: ”Att leva i en odöd värld” 28/4

Programpunkt på Stockholms internationella seriefestival 2013. ”Att leva i en odöd värld – ett föredrag om att klara sig när zombierna kommer!” Serieteket och Apart förlag presenterar överlevnadsexperten Herman Geijer.

Herman

Herman Geijer porträtterad av Jimmy Wallin

Sedan 2011 har Apart förlag gett ut den älskade zombieserien (och förlagan till TV-serien med samma namn) The Walking Dead i albumform på svenska. För att fira utgåvan av det sjunde albumet i serien har man bjudit in överlevnadsexperten Herman Geijer.

Herman Geijer är en av Sveriges ledande experter på att klara en zombieattack och initiativtagare till ABF:s kurs ”Att överleva zombiekatastrofen”. Han driver bloggen Nej tack zombies och podcasten Swedish Zomcast. Just nu är han aktuell med förordet till The Walking Dead nr 7 – ”Lugnet före…” som släpps under SIS13.

Söndagen den 28 april klockan 16.30 framträder Herman Geijer med sin bejublade zombieskyddsmanual i Kulturhusets Studio 3. (OBS! Från och med 17.00 insläpp i Kulturhuset endast via våning 0.) Ta med dina frågor om överlevnad och zombies. The Walking Dead-böcker finns att köpa på plats och Herman signerar gärna ditt ex av nummer 7.

Apart förlag med förläggare Johan Kimrin i spetsen medverkar förstås med eget försäljningsbord på festivalens mässdel small press expo 27–28 april.

Svenske tecknaren Jimmy Wallin tecknar zombieporträtt vi Aparts bord hela helgen och sitter även med i paneldiskussionen ”Eskapism, skräckserier och moralpanik” tidigare på söndagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: