Lämna en kommentar

Serieteket presenterar: David Nessle och Den Maskerade Proggaren 3/3

David Nessle och Den Maskerade Proggaren gästar Kulturhuset i mars! Möt skaparen av den svenske superhjälten med hammare och skära på bröstet.

Nessle

I tretton år har David Nessle tecknat äventyren om ”Den Maskerade Proggaren”, som samtidigt är både en kärleksfull och skoningslöst elak parodi på 68-vänstern och dess ideal. Möt tecknaren i ett scensamtal där han presenterar sin senaste bok Den Maskerade Proggarens oändliga jamsession, berättar om sina historier, sina influenser i allmänhet och superhjälteestetiken i synnerhet.

TID: Söndag 3 mars kl. 15.00–16.00 (cirka)
PLATS: Plattanscenen, Bibliotek Plattan, Kulturhuset Stockholm Vån Plattan
Fri entré
Bokförsäljning och signering på plats

Evenemang på Facebook

MISSA INTE HELLER: ”Strövtåg bland kommunismens ruiner med Den Maskerade Proggaren”. Herodotos resor arrangerar en specialresa till Lettland med Den Maskerade Proggarens skapare David Nessle och Baltikumkännaren Ola Olsson som ciceroner 3–7 april 2013. Se Stalins Zillimousine och Bresjnevs krockade Rolls Royce, Den Lettiska Vetenskapsakademins Hus, Rigas kosmonautfuturiska TV-torn och den lettiska regeringens hemliga atombombsbunker, lyssna på både kommunistisk och antikommunistisk propagandamusik, se Nessles eget bildspel med bortglömda filmsnuttar från öststatskulturen. Och mycket, mycket mer.
Läs mer information och anmäl dig till resan här!

Serieteket presenterar är en serie författar-/konstnärssamtal, intervjuer, debatter, föredrag och/eller seminarier med koppling till de tecknade seriernas och den grafiska berättarkonstens värld. Alltid fri entré, (nästan) alltid på Bibliotek Plattans lilla scen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: