Lämna en kommentar

Tecknade toner: Alena 25/2

"Alena" av Kim W. Andersson

Kim W. Andersson tecknar live till DJ i Kulturhuset lördagen den 25 februari. Försäljning och signering av den nyutgivna skräckserieboken ”Alena” på plats.

”Tecknade toner” är en ny programserie i Kulturhuset, presenterad av Serieteket och Bibliotek Film & Musik i samverkan. Vid fyra tillfällen under våren bjuder svenska serietecknare på liveteckning till livemusik eller DJ, medan teckningarna projiceras på bibliotekets vägg.
 
Premiären med Lisa Medin den 4 februari blev en succé. Nu är det skräckmästaren Kim W. Andersson som tar vid. Mannen bakom svenska skräckserier som ”Love Hurts” och ”Alena”, kända från serietidningarna Nemi och Utopi, kommer med all sannolikhet att bjuda på en gastkramande tillställning. Den 25 februari klockan 15.30 blir det liveteckning till DJ i biblioteken på våning 2 i Kulturhuset, Stockholm. Inte nog med det, utan det blir även försäljning och signering av den nyutgivna, blodigt färska skräckserieboken ”Alena” på plats.
 
Programserien utgör även en nedräkning till Stockholms Internationella Seriefestival i slutet av april, med temat ”Serier och musik”.
 
I samarbete med Kolik Förlag.
 
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: